Milyen már hogy a cukrot a boltok nem teszik ki hanem a családnak, kollégáknak elosztogatják? Hallottam mikor pult alól adtak egy boltban. Hihetetlen.
Figyelt kérdés
2022. aug. 18. 12:12
1/15 anonim válasza:
Van cukor. Annyit veszel, amennyit akarsz. Én évtizedek óta nem veszek. Mokka van itthon, ha a vendég kérne a kávéjához. Azt két éve vettem. A fele még megvan.
2/15 A kérdező kommentje:
Itt a környéken nincs sehol. Mindenki felvásárolja meg visszatartják. Akinek csak 1 kiló kéne az meddig mászkáljon?
2022. aug. 18. 12:19
3/15 anonim válasza:
A nyolcvanas években ugyanez volt, de nem csak élelmiszerrel, cipőt, ruhát is sokszor csak pult alól lehetett venni. Apám beszélt mindig a "kedves" eladókkal, utána lett hirtelen a raktárból cipő előhozva, kirakva csak a legrosszabbak voltak.
4/15 anonim válasza:
Na, megint egy 'Manci néni mesélte a kispadon" típusú hír... :)))))
7/15 anonim válasza:
Nálunk is ez van. Bár mi alig használunk cukrot, bosszantó lehet. Kérdezz rá, mikor érkezik legközelebb, érdemes korán menni.
8/15 anonim válasza:
Alapvetően nem az a baj, hogy nincs a raktárban cukor, mert ott hegyekben áll. De a kormány kitalálta, hogy a cukor "ársapka" összes veszteségét a kisboltosnak kell fedeznie, és ehhez mosolyognia is kell. Te mit szólnál ha neked olcsóbban kéne adjál bármit is ahhoz képest, hogy Te megveszed? Nyilván azt mondod, hogy bocsi de nincs raktáron. Elfogyott. Ezzel próbálja valamennyire mérsékelni a veszteségét.
9/15 anonim válasza:
#6: Nyilvánvaló!
Másképp megírta volna konkrétan, hogy a bivalyboconádi coopban/sparban/pennyben...
De ez csak hangulatkeltés.
10/15 anonim válasza:
A cukor nem romlik meg, egyszer elmész nagybevásárlásra egy városba, veszel egy kartonnal és van 10 évre. Műhiszti az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!