Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyik alpro hasonlít leginkáb...

Melyik alpro hasonlít leginkább a tehéntejre?

Figyelt kérdés

Eddig laktózmentes 2,8 %as tejeket ittunk, de muszáj volt növényire váltani. De amiket eddig próbáltunk alpro, mind édes volt. Most vettem cukormentes mandula tejet, de ez sem igazán jó...

Melyik alpro lehet jó sós ételek készítéséhez amiből nem érezni ki annyira a mandula kókusz stb. ízt ?

2022. aug. 16. 19:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem fogsz olyat találni ami tejszerű lesz. Ezt meg kell szokni. De egyébként meg lehet, csak idő kérdése.
2022. aug. 16. 20:03
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
Rizstej, talán
2022. aug. 16. 20:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ami nem olyan édes: zab, cukrozatlan szója, rizs

Ami zsírosabb, édeskésebb, az nekem a mandula, a kesu, a kókusz, meg az ízesített szója.

2022. aug. 16. 22:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A not milk.

De amúgy egyik se

2022. aug. 16. 22:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Semelyik nem olyan, mint a tehéntej. (Én ezt áldásnak tartom, gyűlölöm a tehéntej ízét :D)

Sós ételbe főzve szerintem egyik se érződik ki, mi leginkább rizs meg mandulatejet szoktunk venni ha főzni akarunk belőle.

2022. aug. 17. 09:44
 6/6 anonim válasza:
100%
Not milk, vagy joya mlik. Szerintem ez a kettő hasonlít legjobban a tejre.
2023. ápr. 27. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!