1/6 anonim válasza:
Kalóriára nézve nem, mert nem számol a főzés közbeni súly/vízveszteséggel, plusz megnézném, hogy a 10g olaj (fél ek) mire lesz elég.
Árban talán, ha mindenből a legkedvezőbbet veszi (tehát zöldbabból minimum a kilósat) és hasonlók.
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor mennyi lenne a reális az alábbira?
2022. aug. 14. 23:58
3/6 anonim válasza:
A főzés során nem csökken az étel kalória tartalma.
Szerintem nagyjából stimmel a kalkuláció.
4/6 A kérdező kommentje:
Mármint gondolom arra gondoltál, hogy a csirkemell súlya csökken mert elpárolog belőle a víz, meg a zöldségekből is. Így mondjuk a nyers nettó súlytól kevesebb a kész étel súlya.
Tehát mondjuk nyersen 1610g az megfőzve lesz mondjuk 1380g.
Kalóriában viszont ugyan annyi. De úgy már ha kiszámoljuk akkor 100g az ilyen 140 kalória körül lesz, nem pedig 100.
Erre gondoltál?
2022. aug. 15. 00:03
5/6 anonim válasza:
#1 vagyok és nyilván erre gondoltam. Másra nem is lehetett volna.
6/6 anonim válasza:
Reális lehet, de csak akkor, ha lemérted grammra és ténylgeg ennyit tettél bele. Egyébként ezt megcsinálja neked kb 1.5 perc alatt bármelyik kalóriaszámláló app. És kivel márka szerint be tudod vinni az adatokat, pontosabb is lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!