Elhatároztam, hogy minden este megeszek egy gerezd fokhagymát, mert nagyon egészséges. Viszont ezt akkor sem szeretném kihagyni, ha valami esemény van utána, van rá valami megoldás hogy ne legyen utána büdös a szám?
Figyelt kérdés
Pl megiszok 3-5 deci vizet, utána alaposan fogat mosok és szájvízzel is öblögetek legalább 1 percen át.2022. aug. 7. 21:38
11/15 anonim válasza:
Én meg alapban nem értem, hogy miért kell az esemény előtt megenni, miért nem lehet utána? Ezt nem kell percre pontosan benyelni, nem inzulin.
12/15 A kérdező kommentje:
Jó ebben igazad van igen, vicces is ahogy feltettem a kérdést ilyen formában :D de ettől függetlenül köszönöm a válaszokat, mert még hasznosak lesznek.
2022. aug. 8. 13:21
13/15 anonim válasza:
Ennek semmi értelme csak büdös leszel. Annyira nem egészséges hogy megérje ezt a cirkuszt. A gyomrod is megsínyli hosszútávon. Inkább tegyél ételekbe fokhagymát nem lesz kevesbé egészséges és bűzleni sem fogsz meg a hasad sem fájful meg.
14/15 anonim válasza:
Én próbáltam, ha simán akarod enni, kimarja a nyálkahártyát, úgyhogy valamivel keverni kell, én joghurttal ettem két gerezdet felaprítva, siman le tudtam nyelni es nem mart.
15/15 anonim válasza:
Az ókorban petrezselymet rágcsáltak utána. Nem tudom mennyire hatásos
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!