Penészes Croissant-t ettem. Lehet tőle bajom?
Figyelt kérdés
Igazából az lenne a kérdésem hogy ma croissant volt a reggeli, és éreztem az elején is hogy fura az íze, de nem láttam rajta semmit, és utána odaadtam a többieknek is hogy kóstolják meg és ők is érezték. Ilyen fura műanyag íze volt vagy nem tudom, és már igazából a croissant háromnegyedét megettem mire észrevettünk rajta egy apró penész foltot...nem volt lejárva a croissant és a saját zárt zacskójába volt...nem is tudom hogy tud így megpeneszedni... szóval most nem tudom mire számítsak lesz e bajom tőle vagy sem?2022. júl. 26. 10:07
1/12 anonim válasza:
Ettöl garantáltan nem lesz bajod, de a hipochondriától igen
2/12 A kérdező kommentje:
Ennyire látszik a hipochondria?😰
2022. júl. 26. 10:42
3/12 anonim válasza:
Ez valami gyári szemét croissant volt?
csatlakozom az 1-hez... :)
4/12 A kérdező kommentje:
Valami noname barackos... őszintén én a hányástól félek a legjobban
2022. júl. 26. 10:54
5/12 A kérdező kommentje:
Sztem vagy spar vagy lidl croissant
2022. júl. 26. 10:54
6/12 anonim válasza:
Ha folyamatosan penészeset ennél, akkor lehetne belőle probléma. De nem hányás, hanem a mikotoxinok miatti mérgezés.
A hányás simán lehet pszichés alapon is (lsd. hipochondria), úgyhogy ne görcsölj rá.
Gyerekkorunkban simán megettük a lekvárt, aminek a tetejéről lekanalazták a penészt... Akkor még nem terjedt el az infó, hogy ha valaminek a tetején megjelenik a penész, akkor annak a belseje már át van szőve a gombafonalakkal..
7/12 A kérdező kommentje:
Pszichés alapon tuti nem fogok hanyni mivel attól félek a legjobban szóval ha jönne is próbálnám visszatartani
2022. júl. 26. 11:11
8/12 anonim válasza:
Nem lesz bajod. Ha megettél volna 3mat, lehet mást mindanék, de ennyivel ekbanik a test
9/12 anonim válasza:
A croasant vagy mit alapból kerüld, egyék csak a franciák az éticsiga után.
Ha Párizsban jársz az más, ott az éticsiga után jól jöhet.
nem lesz bajod amúgy ha a kérdést ki tudtad írni és ezt a választ olvasod
10/12 A kérdező kommentje:
Jól vagyok köszönöm... napközben volt egy erős hányingerem ami igazából pszichés is lehetett, bevettem egy B6-ot és el is múlt úgyhogy jó minden
2022. júl. 26. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!