Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyik a kedvenc fagyasztott...

Melyik a kedvenc fagyasztott pizzátok és miért?

Figyelt kérdés

2022. jún. 30. 23:51
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
83%
Ristorante szalámis.
2022. júl. 1. 09:59
 12/25 anonim ***** válasza:
86%

Dr v. ker. tényleg nem rossz, viszont én a Guseppe-t jobban szeretem, mint a ristorante-t.

A guseppe vastag tésztás, de nem ilyen tömör valami, nagyon jó, laza, vastag, és roppanós tésztája van.

A ristorante vékony tésztás, és így, hogy fagyos, az a vékony tészta könnyebben elázik, mire megsül a pizza teteje, pláne egy klasszikus alulról sütős gáz sütőben.

Ezzel szemben a guseppe atom hülyebiztosra van csinálva, szerintem még mikróban felmelegítve is ehető lenne, de megsütve, akármilyen sütőben, tökéletesre lehet sütni, mert a tészta a vastagságánál fogva, távol tartja magától a feltét kiolvadás közben esetleg kieresztett nedvesség tartalmát.

A ristorante-van jártam már úgy, hogy mire a közepe megpirult, felül, addigra a széle rommá száradt. A guseppe-vel nincs ilyen gond.

2022. júl. 1. 16:53
 13/25 A kérdező kommentje:

műanyag rácsra kell helyezni a pizzát, olyanra, amit a mosogatókba szoktak tenni, pontosabban a mosogató melletti edénylecsorgatóba

ezt kell a mikrohullámú sütőbe tenni, ha szükséges le kell vágni a sarkait, vagy kör alakúra igazítani ollóval, éles kiskéssel

így 4-5 perc alatt szépen megsül a pizza a mikróban, jóízű lesz, nem szárad ki a tészta, sem a feltét, és még az alja sem ázik el, mert éppen ezt van hivatott megakadályozni a műanyag rács

ha kész, célszerű a műanyag ráccsal együtt kivenni, azaz ezt is egy lapos mikrózható műanyagra kell rátenni, hogy ki lehessen könnyen emelni, vagy esetleg a mikró üvegtálcájával együtt, és hagyni kell míg kicsit hül

utána át lehet tenni egy szép nagy vágódeszkára, vagy nagymama gyúródeszkájára, és a derelyemetszővel vagy nagy méretű szabóollóval lehet szeletelni könnyen a pizzát, legjobb szerintem a mozarellás, amin pesztó is van, amit eddig még senki sem említett, aztán a négysajtos, végül a margherita, a többit nem ismerem...

2022. júl. 1. 18:16
 14/25 anonim ***** válasza:
83%
Dr. Oetker Ristorante, szalámis. Gyerekoromban lehetett kapni magyar mélyhűtött pizzát, a Mőbiusz Húsipari vállalat gyártotta. Nagyon-nagyon finom volt, főleg a gombás. Sajnos egyik, ma kapható sem tudja azt az ízvilágot.
2022. júl. 1. 20:13
 15/25 anonim ***** válasza:
83%
Tesco's finest kövön sült széria.
2022. júl. 1. 20:55
 16/25 anonim ***** válasza:
85%

kieg: mert olyan mint az éttermi, belül vékony, kívül vastag, van rajta cucc rendesen.

Eredetileg nem a frigó, hanem a hűtő részben van, de fagyasztható.

2022. júl. 1. 20:57
 17/25 anonim ***** válasza:
80%
Icelandnek volt sajátmárkás zöldchillis pizzája, azt például szerettem
2022. júl. 2. 18:50
 18/25 anonim ***** válasza:
75%
Dr. Oetker
2022. júl. 5. 02:55
 19/25 anonim ***** válasza:
75%
5.ker.
2022. júl. 5. 09:01
 20/25 anonim ***** válasza:
75%
A Pennys Hawaii pizza is jó, meg a Lidl verziója is. A Dr. Oetkernek nagyon durván felment az ára, annyit már nem adok érte, max amikor akciós. A Guseppe tényleg jó, meg én a Ristorante 4 sajtos pizzáit is szeretem, de annyit azért nem ér, amennyibe most kerül teljes áron. 1000 forintnál többet nem szívesen adok mirelit pizzáért, maximum ha valami nagyon különleges íz. A Lidlben szoktak lenni néha calzone pizzák, meg amikor különböző nemzetek napjai vannak, azok is jók szoktak lenni . (pl görögös, olaszos, spanyolos pizza stb)
2022. júl. 5. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!