Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Felétek a lidlben lehet kapni...

Felétek a lidlben lehet kapni fagyasztott zsemlét?

Figyelt kérdés
Hetek óta nem lehet kapni a nyíregyházi lidlben, se olívas stanglit. Gyakran nincs saját márkás ásványvíz se mostanában, valamint egyre szegényesen a választék és nagyon drága is. Nálatok is?
2022. jún. 27. 21:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindig kapható.
2022. jún. 27. 21:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nincs hiány semmiből (konkrétan ezeket nem szoktam venni, de fagyasztott pékáru is van sokféle). Az árak meg mindenhol mennek felfelé meredeken, az nem a bolt hibája.
2022. jún. 27. 21:32
 3/7 anonim válasza:
100%
Én pedig láttam kb egy hete a nyíregyiben olívás stanglit.
2022. jún. 27. 22:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenek mindig vannak, egy ideig zsebkendőből volt hiány(amit amúgy nem nagyon értek)
2022. jún. 27. 23:16
 5/7 anonim ***** válasza:
79%
"és nagyon drága is. Nálatok is?" - ja neem, itt szuperolcsó minden. Kérdező, te szatyorban éltél az elmúlt években?
2022. jún. 28. 03:51
 6/7 A kérdező kommentje:

Akkor valószínűleg az adott boltban van valamiért folyamatos keszlethiany.

Kedves utolsó, köszönöm a kulturált megszolalasod, az ilyen embereket tiltani kene, mint amilyen te vagy. nem éltem szatyorban de egyes termékek sokkal drágábbak a lidlben, mint máshol. Pl ugyan az a mosószer, oblito más boltban 300-400fttal olcsóbb ami eddig nem volt jellemző :)

2022. jún. 28. 07:25
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A Lidl-ben jellemzően a saját márkás termékek az olcsóbbak - mint ahogy a legtöbb áruházláncnál. Az lehet hogy ugyanaz a termék ott drágább mint egy másik láncnál, de egy másik termék meg olcsóbb náluk. Nincs olyan üzlet ahol minden olcsóbb mint máshol.
2022. jún. 28. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!