Felétek a lidlben lehet kapni fagyasztott zsemlét?
Figyelt kérdés
Hetek óta nem lehet kapni a nyíregyházi lidlben, se olívas stanglit. Gyakran nincs saját márkás ásványvíz se mostanában, valamint egyre szegényesen a választék és nagyon drága is. Nálatok is?2022. jún. 27. 21:10
2/7 anonim válasza:
Nálunk nincs hiány semmiből (konkrétan ezeket nem szoktam venni, de fagyasztott pékáru is van sokféle). Az árak meg mindenhol mennek felfelé meredeken, az nem a bolt hibája.
3/7 anonim válasza:
Én pedig láttam kb egy hete a nyíregyiben olívás stanglit.
4/7 anonim válasza:
Ilyenek mindig vannak, egy ideig zsebkendőből volt hiány(amit amúgy nem nagyon értek)
5/7 anonim válasza:
"és nagyon drága is. Nálatok is?" - ja neem, itt szuperolcsó minden. Kérdező, te szatyorban éltél az elmúlt években?
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor valószínűleg az adott boltban van valamiért folyamatos keszlethiany.
Kedves utolsó, köszönöm a kulturált megszolalasod, az ilyen embereket tiltani kene, mint amilyen te vagy. nem éltem szatyorban de egyes termékek sokkal drágábbak a lidlben, mint máshol. Pl ugyan az a mosószer, oblito más boltban 300-400fttal olcsóbb ami eddig nem volt jellemző :)
2022. jún. 28. 07:25
7/7 anonim válasza:
A Lidl-ben jellemzően a saját márkás termékek az olcsóbbak - mint ahogy a legtöbb áruházláncnál. Az lehet hogy ugyanaz a termék ott drágább mint egy másik láncnál, de egy másik termék meg olcsóbb náluk. Nincs olyan üzlet ahol minden olcsóbb mint máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!