Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyik a legfinonomabb dinó...

Melyik a legfinonomabb dinó alakú hús?

Figyelt kérdés
Rámtört, hogy dinófalatkákat szeretnék enni vacsorára :) Rég nem ettem, ezért érdeklődnék, hogy melyik a legjobb? A Ságáról hallottam jókat, mit gondoltok?
2022. jún. 24. 13:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én még csak a ságát ettem, az volt a legmagasabb hústartalmú amit találtam. Szerintem finom, a gyereknél is jollyjoker
2022. jún. 24. 13:31
 2/4 anonim ***** válasza:
15%
Triceratropsz.
2022. jún. 24. 13:39
 3/4 Metionin ***** válasza:
100%
Plusz egy a Ságára, mi is azt szoktuk enni :D
2022. jún. 24. 16:44
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
nem csak a SAGA gyártja? nekem nagyon nem jó tapasztalataim vannak, mikor gyerek voltam mindig vettünk Family frost kocsiból és imádtam. finom volt. aztán következett sok év kihagyás hogy ettem. most 31 vagyok és megláttam boltban, vettünk újra "dínót". sajnos siralmas... nem tudom az mekkorát és mit változtattak a receptúrán, de teljesen más lett, nyomokban emlékeztet, de még az állaga is más :( lehet aki folyamatosan vette-ette és apránként módosították a receptúrát nem tűnt fel, viszont én a sok kihagyással biztosra mondom hogy ez már nem az ami régen volt
2022. jún. 24. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!