Miért nem érik be a fügefáimon a füge?
Azert mert olyan típusú fügefád van ami kizárólag a mediterrán országokban terem mivel ott él meg egyedül a fügedarázs nevű kis repülő lény, aki megtermékenyíti.
Másképpen : ezek nem jó fügefák itt Magyarországon, itt kertészetből vásárolj olyan fajtát amihez nem kell a fügedarázs. (beporzás)
6# Mit nem tudsz megérteni a válaszokon???
Ez olyan bonyolult?
Ezek a termések mindig le fognak zöld allatotukban hullani és SOHA nem fognak beérni mert terméketlen a fa ezen az éghajlaton.
Amit lehet tenni:
Szakember OLTSA BE megfelelő füvével vagy vágd ki és ültess kizárólag kertészetből vásárolt fügefával.
De persze elhinni sem kell, kiírhatod itt százszor is.
7#
Okoskám, csak hogy ezeket is kertészetből hozták....Most vegyek megint és ugyanaz a hiba? Nem értetlenkedem, csak reméltem, hogy van valami másik megoldás....(Van egy ismerős kertészetem majd ott utána nézek - csak ritkán járok arra-.) A lényeg, hogy ki kell vágni őket ezek szerint...
8# Okoska🙂 NE vágjátok ki!!!
Írtam, be kell oltani!
Tehát nemes füge ággal.
Itt a linken látni fogod.
Azért remélem azt elhiszed, hogy az olaszok értenek hozzá.....!
7#
Köszi okoska! De azért meg ne sértődj!! Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!