Szedtem itthon 1 tál cseresznyét, de minden harmadik kukacos. Igazából gyerekkoromban kilószámra ettem a cseresznyét a fáról, válogatás nélkül és valahogy túléltem, de azóta felnőtt lettem és válogatós, kényes, ez van. Gondoltam rá, hogy nem is szedem szét, maradjanak a kukacok a kis kvantum állapotukban, de egyelőre bizalmatlan vagyok, nem szeretném az éjszakát végig a WC-n tölteni.
Semmi bajod nem lesz tőlük. Ők viszont belehalnak, erre gondoltál már?
2022. jún. 10. 20:37
4/10 A kérdező kommentje:
3
Természetesen igen. Minden este imádkozom a cipőm talpának áldozatul eső rovar családokért, így a kukacokért is elmondok egy fohászt és hiszem, hogy az örök kukacmennyországban tekergőzhetnek tovább a lédús gyümölcshúsban az idők végezetéig! Ámen
(köszönöm a válaszokat)
2022. jún. 10. 20:47
5/10 anonim válasza:
#4 te nyertél! Szeretem, amikor valaki intelligensen trollkodik vissza. 🙂
Üdv, a 3.
2022. jún. 10. 20:51
6/10 anonim válasza:
Csak a lelkednek, ha vegetáriánus vagy.
2022. jún. 10. 20:56
7/10 anonim válasza:
Előfordulhat undor, hányinger, esetleg hányás is, de ez mind csak akkor jelentkezik, ha zavar a dolog. Ha nem, kutya bajod se lesz tőle, bár azért azt nem mondom, hogy fogyaszd egészséggel.
2022. jún. 10. 21:35
8/10 anonim válasza:
Nyüvek, nem kukacok.
2022. jún. 11. 07:53
9/10 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz, legalább eszel egy kis húst is. :) Mondjuk én ha meglátom, elmegy a gusztusom az egésztől, szóval mielőtt megveszem, párat felnyitok, hogy jó-e.
2022. jún. 12. 18:27
10/10 anonim válasza:
Nem veszélyes megenni a kukacot, semmi baj nem lehet belőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!