Parizer tele van rákkeltő anyagokkal?
Igenis rákkeltő, ahogy itt írta valaki, nátrium-nitráttal tartósítják a feldolgozott húsféléket, parizert, sonkát, mindent, és erről egyértelműen bebizonyították, hogy elősegíti a rákos sejtek kialakulását a, rendszeres fogyasztása.
Megjegyzem, ezt senki nem tagadja az átlagembereken kívül, az élelmiszerhatóságok sem, viszont engedélyezik, mert jelenleg nem tudják semmi mással hatékonyan tartósítani ezeket az élelmiszereket.
Szóval oké, biztos unalmas már, hogy mindenre azt mondják, rákkeltő, de néhány dolog bizony tényleg az.
Vannak benne rákkeltő anyagok de a megengedett normák alatt.
De fennáll a veszélye mivel több élelmiszerben is van rákkeltő anyag,így koktél hatás lehet.
Minnél több egészségtelen dolgot eszel-iszol annál nagyobb az esélye.
Úgy látom, megint be kell linkelnem.... :-DD
Tiltsák be a dihidrogén monoxidot...! (aki nem érti, az rettegjen a párizsitól IS!:-D)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!