Nagyon ég a gyomrom ha fűszeres ételt eszek. Miért van ez??
Figyelt kérdés
Mostanában kezdődött ez kb 3-4 hónapja, nem tudom nem tartom számon. Az előbb meg kellett hánytatnom magamat annyira égett a gyomrom és hányingerem volt... Most sokkal jobban vagyok, de emiatt lassan ott tartok hogy nem tudok enni. Fasírtot ettem rizzsel semmi különöset. Se chipset semmit. Mint tudjuk ugye ez is elég fűszeres étel... Köszönöm ha tudtok nekem választ adni előre is!2022. jún. 5. 17:52
2/6 anonim válasza:
Lehet fekély vagy egyéb betegség tünete. Érdemes lenne csináltatni egy gyomortükrözést, ha még nem volt.
3/6 anonim válasza:
Mert elfelejtetted bevenni a Rennie-t vagy a Gaviscon-t! 😂
Bocsi, nem tudtam kihagyni, de szerintem is esélyes lehet a fekély!
5/6 anonim válasza:
Vizsgáltasd ki magad. Addig is tüneti enyhítésnek a Salvus víz nagyon jó (kaja után fél órával 1 dl).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!