Milyen étel van, amit nem kell megcsinálni és eláll?
Ez most hülyén hangzik tudom 😄 de nem tudom mit vacsorázhatnék, amit nem kell elkészíteni, hanem csak van.
Max annyit vacakolni vele, mint a zacskós levessel vagy a fagyasztott pizzával.
Nem kell egészségesnek lennie csak ne romoljon meg 1-2 nap alatt vagy fagyasztható legyen. (Csak ideiglenesen kellene nem örökre).
Próbáltam előre megcsinálni szendvicseket és lefagyasztani, ami nagyon bevállt, csak sajnos nincs időm megcsinálni a szendvicseket 😭
"csak sajnos nincs időm megcsinálni a szendvicseket 😭"
Nem nincs időd, hanem egy lusta, tunya sz@r vagy.
Mi a faxxal több a melegszendvics megcsinálása? 5 per. Öt. Te tényleg ilyen kretén vagy? Elő ne add légyszi hogy napi 18 órát dolgozol, azért nincs 5 perced.
Kiveszel 3 dolgot a hűtőből, megkened a szendvicsed, bebaxod a sütőbe, a cucc megy vissza a hűtőbe. Lesepred a morzsát a kezedbe, elmosod azt az egy kést, kiveszed a melegszendvicsed egy papírtörlőre, megeszed a szendvicset kidobod a papírt. Ennek a felét (egy kés elmosás, papír kidobása) máskor is leglehet csinálni.
Igen azért mondom h az 5 perces szendvicstől már herótom van 😁
De ha nem létezik olyan kaja ami jó lenne nekem azt is lehet mondani, nem kell egyből kreténezni 😏
(A pékárú pl. jó ötlet, van amúgy a fagyasztóban, elő szoktam azt is venni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!