Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen étel van, amit nem...

Milyen étel van, amit nem kell megcsinálni és eláll?

Figyelt kérdés

Ez most hülyén hangzik tudom 😄 de nem tudom mit vacsorázhatnék, amit nem kell elkészíteni, hanem csak van.

Max annyit vacakolni vele, mint a zacskós levessel vagy a fagyasztott pizzával.

Nem kell egészségesnek lennie csak ne romoljon meg 1-2 nap alatt vagy fagyasztható legyen. (Csak ideiglenesen kellene nem örökre).

Próbáltam előre megcsinálni szendvicseket és lefagyasztani, ami nagyon bevállt, csak sajnos nincs időm megcsinálni a szendvicseket 😭

2022. jún. 2. 16:56
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
95%
kenyér
2022. jún. 2. 16:57
 2/33 anonim ***** válasza:
84%

"csak sajnos nincs időm megcsinálni a szendvicseket 😭"

Nem nincs időd, hanem egy lusta, tunya sz@r vagy.

2022. jún. 2. 16:59
 3/33 anonim ***** válasza:
89%
rendelj.
 4/33 anonim ***** válasza:
96%
Sós pékárú?
 5/33 A kérdező kommentje:
Ja igen a full alap szendvicset már nem bírom megenni. Ha melegszendvicsnek nekiállok, ami nem csak margarin meg parizel, éjfél mire ágyba kerülök (mert ugye elpakolni meg mosogatni is kell)
2022. jún. 2. 17:01
 6/33 A kérdező kommentje:
#2 bárcsak lustálkodnék egész nap és azért ne lenne időm vacakolni a kajával 😀 Istenem de jó lenne 😁
2022. jún. 2. 17:02
 7/33 anonim ***** válasza:
76%

Mi a faxxal több a melegszendvics megcsinálása? 5 per. Öt. Te tényleg ilyen kretén vagy? Elő ne add légyszi hogy napi 18 órát dolgozol, azért nincs 5 perced.

Kiveszel 3 dolgot a hűtőből, megkened a szendvicsed, bebaxod a sütőbe, a cucc megy vissza a hűtőbe. Lesepred a morzsát a kezedbe, elmosod azt az egy kést, kiveszed a melegszendvicsed egy papírtörlőre, megeszed a szendvicset kidobod a papírt. Ennek a felét (egy kés elmosás, papír kidobása) máskor is leglehet csinálni.

2022. jún. 2. 17:07
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Műhiszti.
2022. jún. 2. 17:21
 9/33 A kérdező kommentje:

Igen azért mondom h az 5 perces szendvicstől már herótom van 😁

De ha nem létezik olyan kaja ami jó lenne nekem azt is lehet mondani, nem kell egyből kreténezni 😏

(A pékárú pl. jó ötlet, van amúgy a fagyasztóban, elő szoktam azt is venni).

2022. jún. 2. 17:23
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
rántotta 2,5 perc
2022. jún. 2. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!