A a bolti szárított kókuszreszelék emészthető, vagy vagy felhasználás előtt célszerű megfőzni?
kap, igen, a sütéskor, de kérdés, hogy az elegendő-e
mégiscsak egy száraz dolog, mintha mondjuk tengeriszemeket sütnénk bele egy tésztába, amik nem feltétlenül főnek meg, sőt még ha kukoricadarát, akkor sem, nyers vagy félig megfőtt kukoricadarabok lesznek benne a tésztában
amikor kisül a kalács, benne vannak a száraznak tűnő kókuszreszelék darabok, és amikor kalácsevés után hát, hogy úgymondjam ürítésre kerül a sor, ott is látni a kókuszreszelék darabokat, tehát nem emésztődnek meg vagy nem teljesen
Nagyon egyszerű. Nézd meg a végterméket. Ha emeszthetetlen a kókuszreszelék, akkor tele lesz, mint, ha magot ettél volna.
Egyébként nekem mindig megpuhul, ha sütöm, mert felveszi a tészta nedvességét.
Hogy mi? :D :D :D Megfőzni a kókuszreszeléket?
Azt hittem, én vagyok a legnagyobb konyhanalfabéta, de nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!