Reggelire vagy semmit, vagy keveset. 1 db tejszelet, vagy péksüti, esetleg egy Burn vagy Hell kávé. Ez inkább azért, mert lusta vagyok korábban felkelni, hogy reggelizzek, de amúgy sincs rá túl nagy szükségem. Ebédre egy normál adag főtt kaját, nagyrészt húsos étel vagy tészta. Délután csipegetek valamit, majd vacsorára megint egy normál adag étel. Csirkemell, sajt és tésztaételek a kedvencek között, de azért próbálok változatosan étkezni.
2022. ápr. 26. 23:47
Egész nap zabálok mindent ami van.
Néha még azt is ami nincs.
2022. ápr. 26. 23:52
8-10 egész csirke? Jó az étvágyad, gondolom nem vagy kis darab!
Ma 2 szendvicset ettem uborkával, zöldborsófőzeléket fasírttal.
2022. ápr. 26. 23:56
4/16 A kérdező kommentje:
2 én is így vagyok. Ma megettem ebédre 2 roston csirkemellet, egy tál rizst zalai tokányos bármivel (kifőzde, siettem) plusz egy jó nagy süti. Délután ettem 3 rostoncsirkemellet zacskó rizzsel, este pedig ezt ismételtem, és ötöt ettem. Most itt fekszem, és éhes vagyok, de nem ehetek, mert holnap vérvételre megyek reggel. Tiszta ideg vagyok. Utálom a tűt. De legalább itt leveszik kézből, nem könyökből. Attól is rosszul vagyok, hogy belegondolok, hogy ki kell nyújtanom a karom.
5/16 A kérdező kommentje:
3 csirkecomb filé. Amúgy nem vagyok nagy. 82 kiló vagyok, 190 magas. 23 f. Vékony, mondjuk az elmúlt 1 hónapban jelentős zsírréteg ment a derekamra és csöcsömre.
Zöldséget is ehetnél, ha szeretnél egészséges lenni.
2022. ápr. 27. 03:03
7/16 A kérdező kommentje:
Szoktam. De inkább gyümölcsöt.
Hát általában eszek száraz kolbászt, kenyérrel, pl valamilyen konzervos főzeléket és halkonzervet. Néha gyümölcskonzervet. Napi 2×, átlag mennyiséget.
2022. ápr. 27. 06:30
Napi kb 1800 kalóriát. Fogyni szeretnék még kb 25 kilót, eddig 10-nél tartok
Reggelire általában egy magos zsömle humusszal, zöldségekkel, egy pici camambert sajttal. Tízóraira semmi.
Ebédre sok minden belefér a resztelt májtól a paradicsomos húsgombócig. Tegnap például mustáros tarját ettem sütőben sült krumplival. (Holnap tökfőzelék lesz sült csirkecombbal.) A húst általában úgy mérem ki, hogy nyersen kb 20 deka egy adag.
Utána délután edzés, előtte egy órával megeszem egy banánt vagy egy muzliszeletet. Edzés után 1 adag fehérje.
Vacsorára 3 tojás bármilyen módon elkészítve, hozzá egy paprika vagy lilahagyma, és egy kisebb zsömle.
2022. ápr. 27. 07:34
10/16 A kérdező kommentje:
Szerintem kenyeret sajtot ilyeneket mellőzd. Én legalábbis szoktam amikor éppen diétázom. De nem vagyok szakértő
Kapcsolódó kérdések: