Igaz,hogy Németországban korlátozzák az alapvető élelmiszer vásárlást?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 24. 22:39
1/7 anonim válasza:
Itt is van helyenként korlátozás. Azt hiszem pl. a Lidlben max.10 kg lisztet lehet venni.
Nem tudom, hogy Németországban ennél komolyabb korlátozás van-e.
2/7 anonim válasza:
Itt is, múltkor a lidlben a kasszánál előttem álló pár 2 db ilyen hűtött tálcás húst akart venni (kb. 500gr-osak lehettek, szóval tényleg nem sok) és közölte velük a pénztáros, hogy csak 1-et lehet háztartásonként és úgy sem lehetett hogy bepakolnak a kocsiba és visszamennek a boltba újra érte.
3/7 anonim válasza:
A Lidl honlapján nincs ilyen, teljességgel kizárt, hogy ne lehetne 1 kiló húst venni. Húsból nincs hiány.
4/7 anonim válasza:
3. Ha hiszed ha nem ott voltam és láttam... innentől kezdve lepontozhatsz, de én tudom mit láttam.
5/7 anonim válasza:
Igen van ilyen Németországban de csak azért mert hörcsög viselkedést vettek fel az emberek de nem mindenhol lisztre és étolajra van korlátozás csak .
6/7 anonim válasza:
Nem igazán!
Étolajat, lisztet meg cukrot adnak ki fejenkét max két csomaggal, mert voltak olyanok, akok 20-asával vittek mindent.
Az meg kizárt, hogy elöcsomagolt húsnál lenne ilyen korlátozás, kivéve, ha netán az illetö már a 10. kört teszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!