2/6 anonim válasza:
Gondolom termelői piacokon, régen legalábbis ott volt.
3/6 anonim válasza:
Nem lehet kapni fehér héjú tojást?
Nem szoktam a boltban tojást vásárolni, de ezen elcsodálkoztam, mert régebben a boltokban +90 százalék eséllyel csak fehér héjú tojásokat árultak, a nagyúzemekben a fehér tollú tyúkokat tartották, plusz a takarmányukba különböző adalékokat keverek, a mennyiség volt a szempont, nem a minőség. Nekem ez maradt meg a fehér héjú tojásról, hogy szinte csak kényszerből vették meg, ha nem volt más, annak ugyanis nem csak a héja volt fehér, de belül, a sárgája is fakó, sápadt színű volt.
6/6 anonim válasza:
Az Újpesti és a Pestszentlőrinci piacon van, azokon szoktam venni. A Bosnyák téren is biztos van, ott még emu tojást is lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!