Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért/mitől rózsaszín a...

Miért/mitől rózsaszín a Himalája só?

Figyelt kérdés
Erre a kérdésre sehol sem találtam választ.🤷🏽‍♀️

2022. ápr. 9. 09:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
2022. ápr. 9. 10:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mivel mechanikailag bányásszák, így ez a leghigénikusabb só a Földön: hihetetlenül tiszta, rózsaszínszínű anyagról van szó, amit a vas és más részecskék színeznek meg.
2022. ápr. 9. 10:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

2 es jól írja DE a hamisítványokat direkt színezik.


Szóval nehéz ügy mert rendkívül sok a hamisított himalaja só.


Olvass utána!

2022. ápr. 9. 11:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
vas-oxid
2022. ápr. 9. 21:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

A (minimális) vastartalma színezi meg.

#1 Linkje áltudományos baromság.

#2 Az összes többi nem tengeri sót is mechanikusan bányásszák.

2022. szept. 3. 16:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!