Magyarországon mikor és várhatóan hol lehet majd kapni étkezési rovarokat?
Rendelj neten, én már ettem tücsköt. Semmi különös amúgy, fűszerezéstől függ csak, olyan, mint egy chips.
Ez miért politikai kérdés?
1es, te már mindenben ezt látod? Menj orvoshoz.
2es, köszi.
Nemtom, itt tavaly elég sokat beszéltek erről a témáról, meg tulajdonképpen valamilyen szinten a politikának kell ezt beengednie, nem? Ha az ízéről kérdeznék, az ételek kategóriában tenném fel, de a mikorra kérdeztem, az meg szabályzásfüggő.
#7 Ha nem értedz hozzá, minek dumálsz?
Egyébként azért ilyen drága, mert "különlegességnek" számít MO-n.
A tücsök csak eg ypélda volt, ez jutott eszembe, nemtom pontosan mik kerültek egyáltalán forgalomba Európában.
És amíg nem terjedt el, nyilván drága. De tény, hogy sokkal kevesebb terület és erőforrás kell ugyanannyi mennyiségű fehérje előállításához, mint mondjuk amit a marha ad. Speciel a marhatenyésztés már most sem fenntartható ugye..
Nomeg.. a világ lakosságának több mint 25%-a napi szinten eszik ilyesmit. Ha az amerikaiak hamburgerét, a kínaial tésztalevesét, a trópusi területek gyümölcseit eszem, akkor ezt miért ne próbálnám ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!