Miért olajos a konzervhal?
Figyelt kérdés
(Az előbb ettem egy nem-olajosat, de nem volt jó!)2022. ápr. 5. 23:23
1/8 anonim válasza:
Az olaj olcsó tartósítas
Meg igazábol a zsiradekoktol mindig mindwn finomabb
2/8 anonim válasza:
Csak nem a lidlös savanyú sült heringet etted?
4/8 anonim válasza:
Más tartósítószer mentes megoldás nem-igen van. Esetleg a sós víz, vagy a befőzött zöldség-gyümölcs szószok.
5/8 anonim válasza:
Saját levében lévő finomabb és egészségesebb.
6/8 anonim válasza:
Miért ne, ez is a tartósítás egy módja?! Van sima sós, paradicsomos, sőt Rio Mare többféle tonhalsaláta is.
7/8 anonim válasza:
A Lidl-ös tényleg borzalmas: egyszer ettem egyet, szó szerint keserű/savanykás volt, mintha valami megbuggyant volna benne (holott aznap vettem, hazafele pedig nem érte szobahőmérsékletnél melegebb)
Nem olajosból nekem csak a tonhalak jöttek be eddig: kicsit szárazak mindenféle zsiradék nélkül, de jó ízük van
8/8 anonim válasza:
Van sós lében eltett is, nem csak olajos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!