A füstölt húsok, mint pl. ezek szobahőmérsékleten elállnak?
Elvileg hüvös (10 fok alatti) kamrában vagy spájzban igen, szobahömérsékleten a benne lévö zsírtartalom elkezdhet avasodni, ami ugyan nem árt az egészségnek, de az íze nem jó többé.
De ha nem alapos a sózás/füstölés, akkor csak hütöben tárolható.
Köszönöm szépen 1-es!
Jobb lenne...de sajnos nincs.
Van hűtő, de nem kívánom használni, így tehát gyakorlatilag nincs (olyan, amit használnék). Az okáról nem szeretnék írni.
Amíg el nem fogyasztom :) Nem húsvétra való felraktározás / eltárolás a cél, a kötözött sonka linkjét nem azért tettem közéjük. Ha a sonkát nézem (tehát 1,3 kg-ot), akkor mondjuk 2 hónap alatt könnyen elfogy. Ennyi ideig pedig 1-es hozzászólásából, ill. a kérdés feltétele óta eszembe jutott hallott információból el kell, hogy álljon gond nélkül (avasodás nélkül), amennyiben rendesen van füstölve vagy sózva.
Elvileg tényleg el kellene állnia, a kérdés, hogy mennyire rendes a füstölés.
Nem tudom - nem néztem meg annyira az oldalt , van-e esetleg lehetöség kisebb darabot venni, az is megoldás lehetne.
Esetleg kérdezz rá itt, biztos vannak, akik ismerik ezt a céget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!