Kína humanitárius segélyként tejport küldött Ukrajnának, de tulajdonképpen mire is jó a tejpor egy háború sújtotta országban?
Nem írtam a politikába, mivel nem politikai jellegű kérdés volt és az ételek kategória esett legközelebb ehhez a témához. Ha lett volna logisztika, akkor lehet, hogy oda írom be.
A tejpor egy élelmiszer és jelenleg eddig a kávéfehérítő, az étrendkiegészítők és az afrikai éhező gyerekeknek összeállított UNICEF-es élelmiszercsomag jutott eszembe, amikben tudom, hogy van tejpor. Biztos van még egy rakás másik élelmiszer is, amiben van tejpor, de a konkrét felhasználásán gondolkoztam el.
Mivel egy segélyszállítmányról volt szó, feltételezem, hogy nem a kávéban akarják kevergetni. Az instant tej jól hangzik.
Ja, ha erre lettél volna kíváncsi akkor érdemes lett volna inkább így kiírnod a kérdést: "Mire jó a tejpor? Miben jobb, mint a tej?"
Ezért kár volt idekeverni Kínát meg Ukrajnát meg a háborút, szimplán csak nem ismertél egy alapanyagot.
A háború FÜGGVÉNYÉBEN lehet, hogy más felhasználása is van neki élelmiszerként. Ezért kérdeztem így.
Ha csak azt kérdezem, hogy mire jó a tejpor, akkor még ennyi válasz sem lett volna, vagy max. az első ignoráns ember beírja, hogy "há' hülye vagy, belekeverem a kávééébaaa" aztán a többiek meg fel is pontozták volna aztán csá.
Legalább 10 éve vagyok a GYIK-en, tudom, hogy milyen az itteni válaszolók jelentős része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!