Mostanában kapható már medvehagyma valahol?
Várj még pár hetet... Nagyon hideg volt (ill. van is!), még nem bújt elő.
Melegebb télvégeken fordul elő, hogy március végére már kikelnek...
Én Szigetszentmiklós környékén élek. A szomszédban, Tökölön KÉT zöldséges is van, ahol lehet kapni. Az egyikben pl. én kérdeztem rá mikor lesz, erre az üzletvezető felhívta a kollégáját és másnap már lett is. (Sajnos egyenlőre elég drága 600 Ft, de viszonylag nagy csomag)
Ez viszont azt jelenti hogy a termőhelyeken már lehet találni. Sajnos nekem se időm, se alkalmam nincs rá hogy egyénileg menjek szedni, helyeket se ismerek, a benzin pedig bőven benne van abban a 600-ban, ha meg egy ládányit szednék, egyszerűen nem tudnám hol tárolni és a nyakamra rohadna. Marad a zöldséges.
Mindezt azért írtam, hogy ha esetleg valakinek volna alkalma a gyűjtésre, akkor már lehet próbálkozni. (Mivel a tél viszonylag enyhe volt, ezért a medvehagyma is ezért jött elő előbb, bár ez a hirtelen lehűlés nem tudom mennyire ártott meg neki.)
Szerencsére az ügyeletes élettelen troll megint lepontozó "dislike" akcióba kezdett. Ha valakinek ennyire nincsen élete, hát váljék egészségére. 🙂
Mindenki másnak pedig a medvehagyma váljék egészségére. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!