Az új fajta Milky Way krém ízre eltér a régitől?
Gyerekkorunk íze: [link]
Létezett ebből ropogós verzió is...
Ez pedig ízre szerintetek mennyire hasonlít az régire? Érdemes venni kipróbálásra?
Nem én szeretnék lenni aki megkezdi a negatív sort, de szerintem nem finom. Ha eszed a Milky Way csokit, annak van egy ilyen jellegzetes íze, amit én imádok - de gondolom te is. A krémnek semmilyen íze nincs, csak cukor. Még a csokis részének sincs csoki íze. Szerintem nem éri meg az árát.
(viszont a Bountys nagyon finom, ha esetleg bejön a kókusz)
Szóval akkor már köze sincs a nevéhez, kár. :-(
Viszont köszi, a Bounty-s kap akkor tőlem egy esélyt. :-)
A teasers csokisat nem láttam egy ideje, de még ilyen 2018 környékén kóstoltam. Nekem az az egyik kedvenc csokim, viszont a krémre úgy emlékszem, hogy nagyon édes volt.
Az m&m-est nem kóstoltam, mert abból ilyen crunchy verzióban volt, a tetjén ilyen cukordarabok voltak. Meg az m&m nem is igazán a stílusom. A marsos szintén isteni :D Ami tejes vagy karamellás az nálam befutó ;) A twixes finom, viszont nem venném újra. A
Ha rangsorolnom kéne: (m&m de nem kóstoltam),Milky Way, Teasers, Twix, Mars, Bounty
+versenyzőként az új Milka mogyorókrém se rossz. Viszont nem is túl finom. Ilyen olcsócsokis íze van.
Amúgy ez abszolút szubjektív, viszont a Bountyt mindenképp kóstold meg ;)
Köszi!
Valóban, az új Milka nem rossz, megéri, és végre ebben a kategóriában egy krém, mely nem pálmaolajos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!