Disznósajtot, párizsit meg töpörtyűt azt a hajléktalanok eszik?
Figyelt kérdés
2022. márc. 6. 00:48
1/33 anonim válasza:
Nem, aki szereti. Tudod milyen drága a töpörtyű?
2/33 anonim válasza:
Nem is akarom tudni, miért került ez a kérdés a Szexualitás kategóriába :DD
3/33 anonim válasza:
Én mondjuk vezető pozícióban dolgozom egy banknál de elég sok töpörtyűt és disznósajtot eszek. Párizsit egyáltalán nem.
5/33 anonim válasza:
Ahogy írják a disznosajt toportyu király étel.
Párizsi aut én se ennek.
Szerinted mi a polgári étel?
6/33 anonim válasza:
A tepertő olyan drága, mint ha aranyból lenne!
Régen a pacalpörkölt a csórók kajája volt, ma már megfizethetetlen!
Marad az orbánfarhát nekünk, csóróknak - meg a fél országnak.
7/33 anonim válasza:
Nem vagyok hajléktalan se csöves, mégis eszek töpörtőt, disznosajtot és párizsit is. Kapaszkodj meg kedves kérdező, magamnak készítem el a töpörtőt is, tehát itthon itthon sütöm ki a szalonnábòl a zsírt és eszem meg. Egyszerűen azért mert finom. És hozzateszem nem olcsó mulatság...
8/33 qkker1 válasza:
Az általad említetteket mind szeretem, és mégsem vagyok csöves, de te valami nagyon bunkó műmájer/sznob lehetsz, ha ezeket az ételeket fikázod!
9/33 anonim válasza:
elég előítéletes és merev vagy
nem, nem a hajléktalanok eszik, hanem az eszi aki szereti
10/33 anonim válasza:
Kérdező! A disznótoros hajléktalan étel? Tudod mi az a disznótoros étel? Amikor disznót vágnak és akkor ott helyben a húsból ebédet készítenek. Jellemzően pl. toroskáposzta, sültkolbász, hagymásvér, pecsenye. Habár ez tájegységenként eltérő. Szóval nem hajléktalan étel. Ahogy nem hajléktalan étel a tepertő és a disznósajt sem.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!