Miért nem kapható már a Solevita répa-alma-narancs ital a Lidl-ben?
Tényleg? Na ez jó hír, köszönöm :D
Megkérdezhetem, hogy pontosan hol?
Én Győrben és Egerben néztem.
Egyre több kiváló minőségű nyugati terméket vonnak ki, vagy cserélnek hitvány minőségű magyarra.
Régen a Lidlben volt német szilvalekvár, tele gyümölcsdarabokkal, fahéjjal, szegfűszeggel fűszerezve. Helyette a nagy magyar egy fos.
Vagy a szuper olasz kis Combino tészták. Az is vagy lengyel durum, vagy a tojásos pl. magyar. Nyomába nem ér egyik sem az olasznak.
A Solevitákat is cserélik lefele szerintem.
#1 vagyok, persze. Újpesten a városkapu metróállomás mellett, illetve a múltkor (kb. 1 hete láttam a pestszentlőrinciben is)
Győrben melyik lidlben nézted? A nagy spar mellettiben, vagy a Nádor aluljárónál lévőben érdemes lehet rákérdezni, hátha mondanak valamit, hogy miért nincsen..
5.
Hagyjál már a linkjeiddel. Kifejezetten a német/osztrák/olasz minőségi cuccokat keresem, mert már ismerem kintről.
A csodás arany áron mért őstermelői vackokat vegyed te.
Az olasz kajáknak soha a nyomába nem ér egyik sem. Nagymagyar...
6, ja értem, de a konzumidióták félcsóró vendégmunkás kiadása vagy, aki azt hiszi, hogy a nyugati bóti a minőség csimborasszója, amit senki nem képes überelni.
Ezért is tálalnak a nyugati minőségi éttermekben lidlös alapanyagokat, ugye? :)))
Csak azt nem értem, hogy mi a baj az "arany árral", ha te ilyen kifinomult ízléssel rendelkezel? 1200Ft már nem fér bele a büdzsébe egy kis lekvárért?
Miről beszélsz?
Milyen vendégmunkás?
Itt élek Magyarországon, csak sokat utazom és ismerem a nyugati, jó minőségű termékeket. Rendszeresen főzök is kint, ha olyan a szállás. Ennyi.
És igen, fillérbaşżó is vagyok, de nem azért, amit te feltételezel. Hanem azért, mert sajnálok kiadni pénzt, a csoda magyar kézműves vagy mi a farok cuccokra, mert nincsenek olyan jó minőségűek, mint a kint kapható olcsóbb termékek.
Ha neked ízlik vegyed, egyed.
Én akkor is felháborítónak tartom, hogy az EU-n belül, a nagy szabad áruáramlásban, megfosztanak minket a jó minőségű nyugati cuccoktól.
Te se lennél ekkora hazafi, ha megtapasztalnád milyen élelmiszer minőség van az olaszoknál, spanyoloknál, osztrákoknál.
Velünk meg etetik a keleti şzart.
De akkor lépjünk túl a kézművességen.
A fast fashon ruhák is olcsóbbak, szebbek, jobb minőségűek.
A mosószerek, öblítők, hónapok múlva is éreznek a ruhákon. Kevesebb is kell a mosószerből, mert jobban habzik, az öblítő is töményebb.
Szégyen, hogy ez jut nekünk. A hitvány, drága. :(
De én nem kutatni akarom a jót! Nekem erre nincs időm, meg energiám.
Én egyszerűen meg akarom kapni a jót, mindenféle fondorlat nélkül.
Az, hogy politikusok, törvényileg kitiltják, a 4 betűs üzletekből a remek nyugati minőséget és hitvány magyar termékekkel pótólják az felháborító!
Én nem jó magyar mentalitással rendelkezők módjára, okosba akarok finomat enni, hanem alanyi jogon, mint a világ boldogabb helyein élők.
Ezért lennék fogyatékos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!