Mik a jó zsírok és rossz zsírok?
Figyelt kérdés
Sokszor hallom ezt, de mi a különbség? és melyikbe mik tartoznak pl?2022. febr. 25. 13:14
2/3 anonim válasza:
Rossz zsír pl. a szalonna, disznózsír, jó zsír pl. az avokádó, olajos magvak és az olívaolaj.
3/3 anonim válasza:
Általában a halolajon kívül az állati zsírok (magas telített zsírsavtartalmuk miatt) nem túl egészségesek. Vannak még (többszörösen) telítetlen zsírsavak főleg a növényekben különböző arányban, azok jobbak. Kevés extra szűz olívaolaj ételre locsolva pl. jó alternatíva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!