Miért vannak apró kövek a lencsében?
Bár egyre kevesbé jellemző, de az apró kis kövek miatt érdemes átvalogatni a lencsét főzés előtt. Néha 2-3 kicsi kő is van egy zacskóban.
Hogy kerül bele?
Miért nem válogatjak kia gyártók rendesen?
Gondolod, hogy Hamupipőkék válogatják a lencsét a gyárban? :)))))
Automatikus gépsorokon megy, óhatatlanul belekerülhet olyan apró kavics, ami a betakarításkor belekerült a terméstömegbe. Hiába a legmodernebb lézeres, meg mittoménmilyen ellenőrzés... Ha olyan színű, alakú és súlyú a pici kavics, mint maga a lencse, akkor sajnos belekerülhet.
Aaaaaa. Ahha! Ez igaz!
Akkor azt nem is kerdezem, hogy a dinnye közt miert nincs kavics.
De a mákot kerdezhetném.
Abban miért nincs?
Kérdezd meg a máktermesztőket!
Én befejeztem az etetést. :)
A rizs meg a bulgur feldolgozott gabona, másrészt meg egész másként terem, a kalászok magasan vannak a felszín felett.
A lencse majdnem felkszik a talajon, ezért sokkal könnyebben kerül belöle föld (meg kavics) a magok közé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!