Más is ennyit dob ki?
Figyelt kérdés
Nálunk rengeteg étel megye semmit de sajnos én ezt luxusnak gondolom.2022. febr. 16. 18:28
1/11 anonim válasza:
Nem mert orulok ha kajat tudok venni 👍👍👍👍
2/11 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy "nálunk". A szüleidnél, vagy önálló háztartást vezetsz. Ha ezt luxusnak gondolod, akkor lehet rajta változtatni.
Remek weboldalak vannak, ahol maradékhasznosításra recepteket, ötleteket találsz. És persze alapból nem kell túlvásárolni, ha valami akciós nem kell belőle ötöt venni...
3/11 anonim válasza:
Nem, nálunk is nulla az élelmiszer veszteség. Menü terv alapján, listáról vásárolok, így sosincs itthon felesleges cucc
4/11 anonim válasza:
Én mindent megeszek, kivéve persze, ha teljesen nyilvánvaló a fogyaszthatatlanság. A lejárati idő tejtermékeknél nem zavar, ha van egy kis penészfolt, azt lekanalazom ; száraz tészta, zacskós rizs stb. az idők végtelenségéig eláll. Egyszer guberáltam lomtalanításnál még az '56-os események után forgalomban levő konzerv cukrozott sűrített kakaós tejet (volt vagy 30-40 éves), nagyon finom volt.
5/11 anonim válasza:
nálam is gyakorlatilag nulla amit kidobok, csak oda kell figyelni
7/11 anonim válasza:
Nagyon ritkán dobunk ki bármit. Ha valami lejárat közeli, akkor rögtön fagyasztó. Ha nem fagyaszthstó (pl sajttorta maradék) akkor elviszem a kollégáknak munkshelyre. De az is ritka. Egyszerűen csak figyelünk rá
8/11 anonim válasza:
Honnan tudjuk, hogy nálatok mennyi az "ennyi"? De nem, igyekszem odafigyelni rá, de azért nem a főzés körül forog az életem, cserébe szeretek piacra járni, így előfordul, hogy valami kukázódik cseppfolyósodás okán. Igyekszem 5-10%-on tartani a dolgot.
9/11 anonim válasza:
Hát igen... a kérdező részletezhette volna, hogy hány fős háztartásban mennyit dobnak ki...
Mert így a kérdés szinte értelmezhetetlen.. az "ennyit" nem egy egzakt fogalom.
10/11 anonim válasza:
Nem, nálunk ami épp nem fogy el, az megy a fagyóba, vagy átvariálom más kajának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!