Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Walden farms szirupot hol...

ProteinFüggő kérdése:

Walden farms szirupot hol tudok beszerezni?

Figyelt kérdés
Sziasztok, már sok weboldalon kerestem walden farms palacsinta öntetet és csoki öntetet is de sehol nem találok. Már a buildert is néztem…Esetleg tudtok olyan üzletet Budapesten vagy Szegeden ahol lehet kapni? Vagy olyan webshopot amit lehet nem vettem észre?

2022. febr. 11. 14:00
 1/4 anonim ***** válasza:
84%

Ne legyél már ennyire social media által agymosott, hogy még a rohadt salátaöntetet is csak egy másik kontinensről importálva vagy képes enni.

Egyébként az ilyen középkategóriás amerikai feldolgozott szarok azért nem szoktak Európában elérhetőek lenni, mert a gyártónak nem éri meg külön EU-piacosat gyártatni és kivenni az USA-alapreceptből azokat a hozzávalókat, amik nálunk be vannak tiltva.

2022. febr. 11. 14:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
ez ilyen edesitoszeres kamu juharszirup?
2022. febr. 11. 15:03
 3/4 anonim válasza:
100%
Én vettem az Aldiban, de ez még tavaly nyáron lehetett, azóta nem néztem, ott próbáld meg.
2022. febr. 11. 20:04
 4/4 A kérdező kommentje:
1. Válaszoló…neked honnan jött az, hogy agymosott vagyok? Azért tettem fel a kérdést mert régen többször is vettem itthon és most nem találok reméltem valaki tud egy helyet ahol lehet itthon kapni
2022. febr. 12. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!