Mit tudok csinálni sok földimogyoróból?
Figyelt kérdés
Bár már majdnem február van, a polcon még ott figyel egy csomó földimogyoró. Mikulásra kaptuk csomagban, munkahelyről, szülőktől. Ketten felnőttek vagyunk a háztartásban, de valahogy mindenki elárasztott bennünket csomagokkal, benne rengeteg földimogyoróval.
Lehetőleg ne sütirecepteket írjatok (csak ha nagyon jót tudtok), mert csoki is van még jó sok.
2022. jan. 31. 18:18
1/12 anonim válasza:
2/12 A kérdező kommentje:
Dió is volt, de azt már megettük.
2022. jan. 31. 18:19
3/12 anonim válasza:
Ha nem jutsz vele semmire,akkor fagyaszd le!
4/12 anonim válasza:
De hány kiló, hogy ennyire problémás az elfogyasztása?
7/12 anonim válasza:
8/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hány kiló lehet. Térfogatra kb. tíz kiló lisztnyi, de természetesen ez még a héjával együtt. Szóval annyira nem sok, de nem esszük magában.
2022. jan. 31. 18:50
9/12 anonim válasza:
Vegyetek mellé egy mókust. Cuki is lesz, meg kajája is lesz.
2 éve kaptam egy raklap macskakaját. Egyik szomszédomnak volt macskája, neki adtam egy csomót, de még mindig maradt. Vettem (ingyen, jófogásról) mellé egy macskát. Nem bántam meg :)
10/12 anonim válasza:
Mogyoróvajat tudsz készíteni pl. Csak egy turmixgép kell hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!