3/8 anonim válasza:
Vázolnád az elképzeléseidet arról, kedves kérdező, hogy hogy lehetne a kolbászt gyros módjára egy 15 kilós forgatható nyárs formába alakítani?
4/8 anonim válasza:
Biztos, csak annak nem gyros a neve.
5/8 anonim válasza:
Tekintve hogy hogyan készül a kolbász, én maximum a töltési fázis elött tudnám elképzelni.
6/8 anonim válasza:
Létezik egy Kolbice nevezetű cucc, ami hasonlít ahhoz, amire szerintem gondolhatsz :)
7/8 anonim válasza:
Igen, Törökországban is van. Az a török neve, hogy sucuk döner (kolbász döner).
Afyonkarahisar és környéke jellegzetes étele. Én is ettem, finom, olyan, mint egy rendes döner (ez a girosz török neve), csak a hús helyett kolbász szeletek vannak benne. Csípős kolbász :)
Itt láthatsz róla videót: [link]
8/8 anonim válasza:
Én is a Kolbice-re gondoltam elsőre. Nekem az nagyon ízlett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!