A gabonapehely az tényleg műkaja lenne?
Figyelt kérdés
2022. jan. 26. 09:35
1/9 anonim válasza:
Hol találsz a természetben pelyhesített gabonát? Na, ugye.
2/9 anonim válasza:
1. Akkor ennyi erővel minden kaja mű, hiszen rántott húst, vagy rakott krumplit sem találsz a természetben.
3/9 anonim válasza:
Vannak fokozatok. Nem mindegy, hogy ilyen extrudált szarok, vagy pedig natúr pehely pl.
Natúr pehely alatt ezt értem:
4/9 Valentino BROssi válasza:
Van, aki szerint minden feldolgozott élelmiszer műkaja. Könnyen emészthető és feldolgozható a szervezet számára és tápanyag szinten sincs baj vele - egészséges ember mértékkel fogyaszthatja, betegnek meg pont ugyanolyan jó, mint a tört krumpli vagy tea - mondhatni inkább "gyógykaja", sem mint "mű".
5/9 anonim válasza:
Semmi baj nincs vele, amíg nem az agyon cukrozottat választod. Ezenkívül nem ajánlom, hogy minden nap azt egyed
6/9 anonim válasza:
A gabonapehely laposra nyomott gabonaszem, hogy ebben mi a mű, azt nem tudom elképzelni.
7/9 A kérdező kommentje:
Cini Minis tesa 🔥🔥🔥😁💸💸💸
2022. jan. 26. 23:53
8/9 anonim válasza:
Hát én még nem hallottam gabonapehely gazdaságról úgy hogy technikailag mű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!