Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mennyibe kerül egy ilyen 40...

Mennyibe kerül egy ilyen 40 kg-os sajt korong?

Figyelt kérdés

A boltokban csak 1-2 kg amit lehet kapni azok is jó drágán mennek. De egy ilyen 40 kg-os korong mennyibe kerülhet?

[link]

2022. jan. 24. 19:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát szorozd fel negyvennel a kilós árat... :)

Az igazi parmigiano itthon is úgy 6-8 ezer kilónként (alsóhangon), ebből ki tudod számolni a negyvenszeresét.

2022. jan. 24. 19:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kilós áron mérik ezt is, ill. lehet még plusz árrést rátenni az miatt, hogy így jóval aromásabb, egzotikusabb sajtok is előállíthatók! Falnám!!!
2022. jan. 24. 19:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Az amazonon 900 EUR-ért vehetsz...

[link]

2022. jan. 24. 19:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Itt már 628-ért lehet venni..

[link]

Amúgy ha beírod a keresőbe, hogy parmigiano reggiano forma intera és mellé, hogy hány hónapos érlelésűt akarsz (24 mesi, 36 mesi, stb.) akkor kidob egy csomó találatot..

azt ne kérdezd, hogy a szállítási ktsg. mennyi... :)

2022. jan. 24. 19:24
 5/8 A kérdező kommentje:
3, Köszi a választ! Nem tudtam milyen árban mennek ezek, de elég komoly ára van, nyilván kézműves sajt. Most már értem miért hamisítják.
2022. jan. 24. 19:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, beszélsz-e nyelveket, de érdemes rákeresni a youtube-on, vagy más csatornán... van több film is a készítésről, meg a 12-24-36 hónapon át történő ápolásról, gondozásról. Nem is szólva arról, hogy milyen speciális hőmérsékletű, páratartalmú helyen kell tárolni, hogy ne penészedjen...

Nem véletlenül ennyire drága. De egyedülállóan finom! :)

2022. jan. 24. 19:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem szabad ebből nagyot venni, csak amennyit belátható időn belül elfogyasztasz.

Egyszer elkövettem azt a hibát, hogy egy 3-4 kg-s darabot hoztam (36 havit) isteni volt, darabokban lefagyasztottam, jószerivel nem maradt aromája.

2022. jan. 24. 20:06
 8/8 anonim ***** válasza:
46%
Ezt nem lehet úgy számolni, hogy 1 kiló 1500, akkor szorozzuk meg 40-el. Az előállításhoz szükség van a megfelelő eszközökre, mittudom én szűrő, prés, stb. Ha valamelyik műhely erre nincs rászerszámozva, akkor akár 10-szeres árat is elkérhetnek, mivel neked egyedileg készül. Ha van , aki csinálja sorozatban a 40 kilósokat, ott kedvezőbb árban kapod, de mivel az egy olyan súly, amivel már nehéz dolgozni, így valószínűleg drágább, mint 40 db 1 kilós, amit szériában nyomnak.
2022. jan. 24. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!