Mennyibe kerül egy ilyen 40 kg-os sajt korong?
A boltokban csak 1-2 kg amit lehet kapni azok is jó drágán mennek. De egy ilyen 40 kg-os korong mennyibe kerülhet?
Hát szorozd fel negyvennel a kilós árat... :)
Az igazi parmigiano itthon is úgy 6-8 ezer kilónként (alsóhangon), ebből ki tudod számolni a negyvenszeresét.
Itt már 628-ért lehet venni..
Amúgy ha beírod a keresőbe, hogy parmigiano reggiano forma intera és mellé, hogy hány hónapos érlelésűt akarsz (24 mesi, 36 mesi, stb.) akkor kidob egy csomó találatot..
azt ne kérdezd, hogy a szállítási ktsg. mennyi... :)
Nem tudom, beszélsz-e nyelveket, de érdemes rákeresni a youtube-on, vagy más csatornán... van több film is a készítésről, meg a 12-24-36 hónapon át történő ápolásról, gondozásról. Nem is szólva arról, hogy milyen speciális hőmérsékletű, páratartalmú helyen kell tárolni, hogy ne penészedjen...
Nem véletlenül ennyire drága. De egyedülállóan finom! :)
Nem szabad ebből nagyot venni, csak amennyit belátható időn belül elfogyasztasz.
Egyszer elkövettem azt a hibát, hogy egy 3-4 kg-s darabot hoztam (36 havit) isteni volt, darabokban lefagyasztottam, jószerivel nem maradt aromája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!