Igaz, hogy a Tesco-nál van visszatérítés, ha nem voltam elégedett egy termékkel?
Imádom a mozzarella sajtot, és vettem két darabot a saját márkás sajtjukból, de borzalmas íze volt
Egyszerre volt savanyú és erjedt íze, a szaga pedig olyan volt, mint a macska pisinek: Egyik se járt le, még bőven volt szavatossági idejük
Ha a napokban újra járnék ott, vajon visszatérítik az árát?
A 100%-os Elégedettségi és Pénzvisszafizetési Garanciával nem tudom, mi a helyzet, de nagy eséllyel visszaadják az árát.
Egyébként nem tudom, mi a helyzet mostanában a tejtermékekkel, de többször volt rossz ízű, romlott a Tesco trappista, a Mizo madártej, meg még nem is tudom mi.
4-es, köszi, én csak arra gondoltam, hogy sajátmárkás, és hogy még nem járt le.
5-ös, ez azért nem igaz.
Amit nébih letilt az árusításból azt visszaveszik blokk nélkül is. Pl. szalmonellás tojás.
Ha viszont a vevőnek nem tetszik valami akkor tényleg kell a vásárlást igazoló blokk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!