Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A saját háztartásotok alapján...

A saját háztartásotok alapján reálisnak tartjátok azt, az alábbi cikk címében szereplő állítást, hogy: Hazánkban családonként évi 50 ezer forintnyi élelmiszer mehet a szemétbe. ?

Figyelt kérdés
[link]

#szemét #élelmiszer #élelmiszer-pazarlás
2022. jan. 4. 13:14
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Életemben nem ettem hamburgert, zacskóslevest is csak kóstolási szinten, azt is már vagy két évtizeddel ezelőtt. Műanyagot sem eszek, vacak műanyagot meg végképp nem. ;)

A főtt ételeinkből pedig szinte semmi nem megy a szemétbe. Idejét nem tudom, oly régen nem égett le semmi főzés közben. Az elsózott étel egyszerű módszerekkel ehetővé tehető. Mivel annyit főzünk, amennyit várhatóan megeszünk, nem is emlékszem olyanra, hogy ránk romlott (rohadt) volna főtt étel. Na, néha azért mégiscsak többet főzünk a kelleténél, de olyankor is csak annyi történik, hogy mondjuk, nem kettő, hanem három napig esszük. ;)

Így aztán nálunk szinte csak a lejárat előtt (ritkán) megromlott bontatlan tejtermék megy a szemétbe elhanyagolhatóan kevés mennyiségben.

;)

2022. jan. 7. 22:27
 22/25 anonim ***** válasza:

Olvasgatnivaló

[link]

[link]

2022. jan. 8. 00:45
 23/25 anonim válasza:
19 vagyok: 20 nálunk nem így van
2022. jan. 8. 21:53
 24/25 anonim ***** válasza:

Reális.

Nekünk vannak csirkèink és egy kutyánk így amit lehet ők esznek meg arról pedig nem gondolom,hogy szemét.

2022. jan. 15. 19:04
 25/25 anonim ***** válasza:
Kutyás helyen nem marad semmi. És még a mosogatógépet se kell beindítani :)
2022. jan. 15. 19:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!