Milyen sajtszószt adnak a mozikban (pl CinemaCity)? Sehol sem találok olyat vagy információt arról hogy milyen márka lenne.
Figyelt kérdés
Pedig annál nincs jobb.2021. dec. 19. 21:29
11/13 anonim válasza:
A Covid járvány óta, ilyen dobozos cheddar sajtszószt adnak a mozikban. De ez nem olyan finom és jó, mint régebben amilyen volt. Ha jársz moziba akkor láthattad is a csomagoláson a nevét:
Régebben tőlük vették a sajtszószt, de szerintem ők csak viszont eladóknak adnak el és nagy tételben:
12/13 anonim válasza:
A cinema cityben amit árulnak, nem tudom honnan van, vagy hogy esetleg, ott csinálják-e, de a Chio sajtszósza szerintem teljesen ugyanolyan ízben és minőségben is, úgyhogy ezt próbáld.
Azt is el tudom képzelni, hogy ezt adják a cinema cityben.
Ez a legjobb minőségű amit találni fogsz, az a Granny's cheddar nem jó és csak átmenetileg adták azt a covid miatt gondolom.
13/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!