Más-nak is van olyan hogy a kolbászban vannak ilyen fehér darabok amiket nem tud elrágni?
Tehát eszem a kolbászt és vannak benne fehér darabok amiket nem lehet megrágni és ez elég gusztustalan.
Van valamilyen kolbász amiben nincs ilyen?
Ti szeretitek ezt?
Nem lesz bajod tőle, de sokak számára undorító, és tápértéke nemigen van. Nem mindegy, hogy a készítők odafigyelnek a minőségre, vagy mindenféle vacak hulladékhúst beletesznek. Van olyan kolbász is, amiben nincs ilyen, és az nem is mindig drágább.
Volt itt régebben már ez a téma. Volt, aki mindennek lehordta azokat a "válogatós puhányokat" (bár nem pont ezekkel a szavakkal), meg hogy inkább mit egyenek azok, akik normális minőséget várnak el a pénzükért. Lehet, hogy egy semmirekellő vagyok, de akitől egyszer olyan kolbászt vettem, amiben ilyesmi van, attól másodszor nem veszek. Rengeteg más árus és gyártó van, aki jó minőségűt készít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!