Mit csináljak, ha csalódás a szaloncukor, amit vettem?
Elég sok van benne 345 gramm . Boci "marcipános", de rettenetes. Ez egy az egyben konzum, csak egy fokkal puhább. Tömény cukor íz, marcipán kb nyomokban érződik benne. Azt gondoltam olyan lehet, mint a marcipános boci csokitábla, mert az finom. De ez egy rettenet.
Kidobni nem fogom, elfogyni nem nagyon fog.
Ahhoz képest nem volt olcsó. Ezt még a Bonbonettis is jóval felülmúlja. Hogy tehetném hasznossá?
A Tibiset még nem kóstoltam.
A vadászban még nem csalódtam, a Stühmer az nagyon jó mindig . Meg még jó most Bonbonetti karamellás szaloncukor. Csak hát elcsábultam a marcipán miatt. Hát ami ebben a szaloncukorban van, az minden csak nem marcipán :(
Esetleg.... még valami tortabevonat vagy süti bevonatnak eltudom képzelni, ha fel lehet az ilyesmit olvasztani. Mit gondoltok? Mondjuk kis tejjel vagy vajjal keverve felolvasztani és öntetnek. Olyasmi lenne talán mint a fondant máz, mivelhogy sajnos az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!