Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ha egyszer megeszek egy tábla...

Ha egyszer megeszek egy tábla csokit, sok pattanásom lehet tőle?

Figyelt kérdés
2021. dec. 3. 20:19
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
nem
2021. dec. 3. 20:30
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Dehogy..
2021. dec. 3. 20:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet...de nem biztos! Valakinek igen, valakinek nem reagál úgy rá a szervezete! Te úgy vetted észre hogy ilyen reakcióval válszol a szervezeted?
2021. dec. 3. 20:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon érzékeny a bőröd, előfordulhat. De felesleges ezen görcsölni. Ezekszerint nem túl gyakran eszel csokit. Ha nagyon kívánod azt az egy táblát, edd meg. Kijönnek a pattik, és pár nap múlva el is múlnak, mivel másnap már nem fogsz csokit enni.
2021. dec. 3. 20:39
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát régebben nagyon durván pattanásos voltam de már elmúlt szinte teljesen. Nem szoktam egy táblát megenni dr általában minden nap eszek egy keveset
2021. dec. 3. 20:56
 6/9 anonim ***** válasza:
73%

Ha naponta fogyasztasz egeszsegtelen zsiros, cukros eteleket, attol bizony, hogy lehetsz pattanasos. Ha egy-egy alkalommal, akkor nem biztos, egyenfuggo.

Nekem a sos mogyorotol masnapra az allamon tutira megjelenik par pattanas. Mindenki mashogy reagal ra.

2021. dec. 3. 20:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vagyok az ilyenekkel, hogy inkább egy alkalommal eszek többet, mithogy minden nap egy keveset és akkor minden nap egy kicsit pattanásos vagyok. Ha egyszerre eszek többet, másnapra kipattogok, aztán elmúlik.
2021. dec. 3. 21:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én egy kocka csoki után is már érzem, hogy viszket az arcom, és hamarosan ott tényleg pattanások lesznek. Egyénfüggő, én sajnos a szerencsétlenek közé tartozok ilyen szempontból.
2021. dec. 4. 00:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem
2021. dec. 5. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!