Lehet bajom,ha 2tonhalkonzervet megeszek naponta? A higany miatt?imadom es dietaba is teljesen beillesztheto.
Figyelt kérdés
2021. dec. 2. 20:17
1/11 anonim válasza:
Szia, nem nem lesz tőle bajod ha minőségit veszel.
Én az aldisat ajánlom és csak azt ami a saját levében vagy vízben van! A többi nem diétás. Az olajos fajták hízlalnak egy kanálnyi olaj több kalória is lehet. Ja és persze a cukros szószos fajtákat is kerüld messziről egyebkent jó a diétába((:
2/11 anonim válasza:
A minőségi is ugyanabból a fajtájú halból van. Én nem ennék a helyedben minden nap.
3/11 A kérdező kommentje:
Elso koszi a valaszt ,meglesem az aldist.
Masodik miert ?
2021. dec. 3. 00:34
4/11 Miss Endzsi válasza:
Hetente max kétszer ajánlott to halat enni.
5/11 anonim válasza:
A higany miatt nem, akkor nem árulnák. Viszont elég egysíkú, egyféle citaminkombinácios jut a szervezetedbe, a többi nem.
6/11 anonim válasza:
Naponta 2 tonhal konzerv nem hangzik diétásnak.
A tonhal mellé kerül még néhány kalóriadúsabb adalék is a dobozba.
8/11 anonim válasza:
Hosszú távon nem ajánlott, az előző hozzászólók nagy része baromságot beszél.
Heti 2-3 doboz az ajánlott és tolerálható, nem napi 2. Számít a fajta is, az albacoreban több, mint kétszer annyi higany van, mint a skipjackben.
9/11 A kérdező kommentje:
Ertem, viszont ha csak napi egy db 150grammosat ennek meg, akkor nagy gondot okozhatok magamnak ?
2021. dec. 3. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!