Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Elzsibbadt a nyelvem a termelő...

Elzsibbadt a nyelvem a termelői zellertől, normális?

Figyelt kérdés
Nemrég több zellert is vásároltam termelőtől, amit megsütöttem, és mindnél azt tapasztaltam, hogy elég keserű, de zellerízű volt, de ami a legfurcsább, hogy elérzéketlenedett a nyelvem felülete az ízétől fél percre (többször is próbáltam), mint ha szegfűszeget rágcsáltam volna. Ennyire jóféle, tápanyagokban dús példányok ezek, vagy ez nem normális? Vagy én vagyok covidos? Ezt egy hete is eljátszotta ugyanígy. Előtte ilyet nem tapasztaltam. Semmit nem raktam rá, se zsírt, se sót, akkor is ezt tapasztaltam. A külső és belső részéből vett falatoknál egyformán.

2021. nov. 24. 22:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tippre valaki neem olajjal permetezett zellert, az keserű és okozhat irritációt. Ne vegyél többet zellert onnan.
2021. nov. 24. 23:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Elsővel értek egyet. Simán lehet, hogy rosszul kezelte vagy nem várta meg a várakozási időt.
2021. nov. 24. 23:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Létezik zellerallergia, és támadhat a semmiből is. Kerüld!
2021. nov. 24. 23:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha egy zeller tápanyagban dús, akkor az íze jobb, de nem zsibbad el töle a nyelved, azt a túlzott vegyszerezés okozza
2021. nov. 25. 18:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Kidobom.
2021. nov. 25. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!