Libazsír vagy a kacsazsír finomabb kenyéren?
Figyelt kérdés
2021. nov. 16. 15:53
A kérdező szavazást indított:
Liba
Kacsa
Mindegyik
Egyiksem
37 szavazat
1/4 anonim válasza:
Az elkészítésén több múlik, úgyhogy mindegyik.
2/4 anonim válasza:
Libazsir akkor kulonlegesebb, ha abban keszult a maj is ... kulonben majdnem egyformak.
3/4 anonim válasza:
Az elkészítés sokat számít, ahogy írták. Múltkor pont kacsát sütöttem egyben, fűszeres vajjal bekenve és gyümölcsökkel megtöltve. Egyértelműen finomabb volt a zsírja is, mint máskor.
4/4 anonim válasza:
Nekem mind2 finom!
De még nagyon-nagyon szeretem a tyúk zsírt is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!