Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mik azok az élelmiszerek,...

Mik azok az élelmiszerek, amik biztosan nem puffasztanak? (nem vagyok érzékeny semmire)

Figyelt kérdés

Eddig nem érdekelt a dolog, de úgy alakult, hogy pár emberrel együtt fogunk megszállni pár éjszakát közös helységben, és nem akarok beégni esetleges éjjeli robbantgatások miatt, amit nem tudok visszatartani. Ezért azt találtam ki, hogy csak olyan ételeket eszek ezidő alatt, amik biztos nem puffasztanak.

Azt tudom, hogy a hüvelyesek és a brokkoli, karfiol okozhatnak kellemetlenségeket... Miket kerüljek még? Mik azok a gyümölcsök, zöldségek, köretek, amiket nyugodt szívvel ehetek? Kenyérféléket ehetek, vagy inkább hanyagoljam?

2021. nov. 11. 22:36
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Neked kellene tudni, hogy mitől puffadsz. Ha meg éjjel durrogtatsz, azt úgysem tudod befolyásolni, ezért senki nem szólhat meg.
2021. nov. 11. 22:43
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Rossz a logikád, őket kellene etetni nem puffasztó ételekkel, még mindíg jobb ha te durrantassz mint a másét szagolni, de amúgy nekem sosem jutott volna eszembe hasonló
2021. nov. 11. 22:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha vagytok olyan viszonyban, szólj előre a helyzetről, akar poenkodd el.

Ha már nem tudsz vele mit kezdeni, sokszor jobb ha te is nevet az a helyzeten. Értelmes ember nem csinál ebből felnőttként problémát amúgy sem.

2021. nov. 12. 20:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Le lettem pontozva, jó... Akkor szagolgasd a fingjukat 🤷‍♂️
2021. nov. 12. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!