Hol lehet kapni tejport?
Figyelt kérdés
2021. nov. 7. 22:05
11/15 anonim válasza:
5-ös , nem tudom neked most mi a gondolatmeneted, de miért akarna tejet csinàlni a tejporból a kèrdező? Szerintem, fogalmad sincs hogy mire hasznàljuk. Nem kàvèpor, tejpor...
Nagyobb üzletekben tudsz venni. Spar, Lidl, Tesco
12/15 A kérdező kommentje:
Ahol eddig jártam, csak kávékrémporokat találtam, ami ugye nem tejpor. Egy recept összetevője, ezért keresem.
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat!
2021. nov. 8. 20:08
13/15 anonim válasza:
#11 Nem tudok elképzelni olyan receptet, ami nem kell folyadék. Azon nyomban, hogy folyadék éri, gyakorlatilag tej lesz belőle (vagy maradjunk annyiban, hogy hozzá nagyon hasonlító vegyi kotyvalék). Tehát ennyi erővel eleve tejet is rakhatna bele, jobban jár!
14/15 anonim válasza:
Valaki fotózza már le ennek a balfasznak a tejporon lévő összetevőlistát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!