Ez milyen gyümölcs?
2021. nov. 4. 18:07
3/10 A kérdező kommentje:
Pomelo ez is? Mert azt gyakran veszek, csak inkább fehéresebb színű, nem ilyen erős zöld. Biztos akkor van több fajta.
2021. nov. 4. 18:16
4/10 anonim válasza:
Szerintem ez inkább zöld grapefruit, sweetie néven is hívják.
A pomelo és a fehér grapefruit keresztezése amúgy.
Nagyon finom egyik kedvenc gyümölcsöm. Úgy edd, mint a grapefruitot. Édesebb annál.
5/10 A kérdező kommentje:
Kette vágtam, ez az, amit #4 mondott, sweetie/oroblanco.
Nem rossz egyébként.
2021. nov. 4. 18:24
7/10 anonim válasza:
A héjával vigyázz mert azt lekezelik valami cuccal ami bőrirritációt okoz.
8/10 A kérdező kommentje:
Jó hogy szólsz, parfümöt akartam belőle készíteni, olyan erőteljes illata van.
Megmostam előtte szóda bikarbonaval, de akkor inkább kidobom.
2021. nov. 4. 18:45
9/10 anonim válasza:
Grapefruit lesz az.
Ha gyógyszert szedsz, ne edd meg mert úgy fejbevág hogy az intenzíven találod magad. Ez full komoly
Egyébként finom, egészséges.
10/10 anonim válasza:
Zöld grapefruit, igen. Van zöld pomelo is, de az 3-4-szer ekkora, és más a formája is. Annyiban jót mond a 9-es, hogy *bizonyos* gyógyszerekkel nem szabad együtt fogyasztani, de ha szedsz is valamit, utána tudsz nézni, hogy gondot okoz-e a grapefruit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!