Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A piros aranyat mibe használjá...

A piros aranyat mibe használjátok?

Figyelt kérdés
Én csak melegszendvicsre, vagy szendvicsre. Szeretitek a piros aranyat?
2021. nov. 1. 08:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%

Szendvics, én UK-ben vagyok, s otthonról ez hiányzik a legjobban, ma meg is nézem a lengyel boltot, van-e.

(Múltkor voltam egyikben, ott régen volt, már nem, hátha a másikban lesz.)

2021. nov. 1. 11:41
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Réges-régen ilyen húsvéti sonkás szendvicsre.
2021. nov. 1. 12:01
 13/17 anonim ***** válasza:
30%
Nem, ipari hulladék rémálom sótartalommal. Aztán csodálkozunk, hogy világelsők vagyunk a szív- és érrendszeri halálozásokban.
2021. nov. 1. 12:46
 14/17 anonim ***** válasza:
79%

#10 #13 Tudom, hogy ma népszerű mindent szidni, de a piros arany pont nem tartozik a műanyag hulladékok közé.

87% paprika, 11,5% só, a maradék pedig 1,5% pedig a sűrítőanyagok, és egy kis tartósítószer, ami mindenben van.

Nem egy házi készítésű nagymama paprikakrémje, de nem is paprikát csak nyomokban tartalmazó ipari hulladék.

Sóból tényleg sok van benne, de azt meg belekalkulálja az ember a főzéskor. Nem a készre fűszerezett ételbe teszi az ember, és akkor nem lesz túl sok a só a végén.

2021. nov. 1. 12:59
 15/17 anonim ***** válasza:
6%

Pirosarany ... az a tubusos szar? ... tiszta sos az egesz!!!

Max valami rangon aluli bulikon hasznalom a szendvicsekhez (leginkabb a tojasra), hogy ne kelljen kulon sozni :)

2021. nov. 1. 13:48
 16/17 anonim ***** válasza:
5%
14-es: "sűrítőanyag" meg "tartósítószer" nem kell bele, ez az, ami "ipari szemétnek" van minősítve, és ezeknek nincs semmi keresnivalója sem egy normális élelmiszerben!
2021. nov. 1. 13:53
 17/17 anonim ***** válasza:
75%
#16 nyilván soha nem eszel kolbászt, virslit vagy felvágottat, nem eszel lekvárt még süteményben sem, nem veszel pékárút a boltban, és nagyon sokáig lehetne sorolni, mert ahhoz fanatikusnak kell lennie valakinek, hogy mindent házilag készítsen el só, liszt, tojás szintről. Ha meg nem, akkor sajnálom, ha tőlem kell megtudnod, de szinte mindenben van tartósítószer.
2021. nov. 1. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!