Ez tényleg sok lenne ?
Tegnap ezt ettem
Reggeli:szendvics pulykamell szalámi,uborka,saláta levél
Ebéd: teryaki tészta csirkemellet csíkok,kínai zöldségek
Uzsonna:pár szőlő,mandarin
Vacsora 2 Főtt tojás, 1 szelet pirítóssal bocsi arról nincs kép
Család állandóan baszogat a súlyom miatt
És nem azért lettem 76kg mert folyton mekibe járnék....kezd lelkiismeret furdalásom lenni és már nem tudom eldönteni,hogy nem sok e az amit eszek
A családot küldd el a fenébe!... mert ha ők, akik ismernek - nem úgy mint mi - és tudniuk kell amit ide leírtál, cseszegetnek, akkor az nem család, csak a bokszzsákjuknak tekintenek!
Nem tudom hogy állsz anyagilag, de ezzel a "havi 1 kakálással" érdemes lenne felkeresni egy privát gasztróst.
Gondolom ezzel azért nem kicsit túloztál, mert már rég bélcsavarodást kaptál volna.
Nem jól állok anyagilag
Nem tudok elmenni magánba
Háziorvos add beutalót
Felhívom a kórházat,az adott osztályt, februárban tudunk időpontot adni,várok 2-3 hónapra
Nem túloztam el
Kérem szépen akkor tudok elmenni kakailni,amikor erős menstruációs görcseim vannak.
Gondolom jól megmozgatja a beleimet
1 év alatt kb 2 vagy 3 vizsgálatra tudok elmenni
Magam után ez 1 nap lenne,de csak az,hogy konzultál velem a doki és csak elmondom mi a bajom,azért elkér 15-20e Ft
Van egy életbiztosításom ami 1 év múlva jár le, összegyűlt 300.000 Ft majd abból elmegyek
Addig marad a házidoki és a 2-3 hónap várakozás.
Próbálj változtatni az étkezési szokásaidon, amik a bélrenyheségedet okozzák!
Egyél sok rostosat, alacsony zsírtartalmú ételeket, igyál meg napi minimum 3 liter vizet!
Az elkeseredett fogyókúrázásod is lehet az ok, mert ha kevés tápanyagot viszünk a szervezetünkbe, akkor a bélmozgásokat kiváltó ingerek csökkennek, és a bélmozgások lelassulnak.
Ha a hashajtókat nem bírod (bár van többféle érdemes lenne kísérletezni) akkor tegyél fel egy glicerinkúpot a napod nyugodtabb szakaszában (lehetőleg mindig azonos időpontban) és ahogy jelentkezik az inger, menj vécére, ne nyomd el!
Bélrenyheséget okozhatnak még lelki problémák és a stressz is, ezeket valami nyugtató hatású dologgal ellensúlyozhatod. (teák, vagy Elenium) Utóbbi egy nagyon enyhe nyugtató, de hatásos és rászokást nem okoz.
A családomban van idős ember, (60+) aki bélrenyheségtől szenved, neki van labdás beöntője. Reggel ráül a vécére, benyom saját magának egy adagot, feláll, vár 2-5 percet és utána könnyedén hatalmas adagokat produkál, mindennap.
Étel intolerancia okozhat székrekedést is nem csak hasmenést. Egy 46 tápanyagos panel pl 33 ezer Ft. Ebben benne van a leggyakoribb intolleranciát okozó élelmiszerek mint pl a glutén és a tehéntej, szerintem érdemes megcsináltatnod. Persze van bővebb csomag is. Ha háziorvos nem utal be mert nem látja indokoltnak akkor csináld meg maszkban ha tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!