A chilipaprikámból készülök port darálni. Beledaráljam a magokat is, vagy csak a húsát?
Figyelt kérdés
2021. okt. 17. 10:27
1/2 anonim válasza:
A magokkal lesz igazán csípös, maga a paprikája nem annnyira.
De nagyon figyelj, a darálót csak pár perc múlva nyisd ki, mert különben szemed-szád SZÓ SZERINT tele lesz az erös paprikaporral, ami igen komoly reakciókat okozhat.
2/2 anonim válasza:
Javítsatok ki, ha rosszul tudom, de a magnak nincs kapszaicin tartalma. Csak azoknak az "ereknek", amelyeken a magok vannak. Ezért szokás az erős paprikákból csak kirázni a magot, és nem kibelezni késsel.
Így nincs értelme bele tenni a magokat, pluszt nem ad hozzá. Bár a magnak viszont van olajtartalma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!