Üzletben milyen tojást vesztek általában?
Figyelt kérdés
Mindig vagy többnyire.2021. okt. 7. 12:03
11/17 A kérdező kommentje:
#10 Akkor vegyek bio-t úgy 2x annyiért?
2021. okt. 8. 08:59
12/17 anonim válasza:
Egyrészt sehol nem írtam, hogy mit vegyél vagy ne vegyél, annyit írtam hogy nézz utána.
Másrészt a bio nem jelent semmit a tartási körülményeket tekintve.
13/17 anonim válasza:
Az igazi tojás tollas meg szaros! Bocs, nem egészen a kérdésre válaszoltam, mert üzletben olyat nem kapsz.
14/17 A kérdező kommentje:
#12 Nem írtam semmi olyat, hogy a tyúkok kiválóan éreznék magukat mélyalmos tartásnál, bár még mindig úgy vélem, hogy jobban, mint egy ketrecben. Hallottam olyat, hogy a padlón ürülékben gázolnak, de talán még így is jobb, a háztáji körülmények sem lehetnek sokkal jobbak. Hadd ne nézzek utána. Ha tényeket írsz, elolvasom.
2021. okt. 8. 10:51
15/17 anonim válasza:
Ne húzd fel magad ennyire, én csupán megjegyeztem hogy nem ér sokat állatjólét szempontjából, mint hiszed.
A háztáji változó, én se vennék akármelyik háztól.
16/17 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem sokat ér, viszont nem is sokkal drágább.
2021. okt. 8. 11:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!